Pluym Career management
Home
Wat doen wij?
Producten & diensten
Opdrachtgevers
Herma Veeninga
Contact

Person, People, Planet en Prosperity

Pluym Career Consultants is van mening dat door het ontwikkelen van duurzaam leiderschap een gezonde balans tussen het persoonlijke, sociale, ecologische en economische (Person, People, Planet en Prosperity) kan worden gecreŽerd, die zich zal vertalen in keuzes en in acties die leiders nemen. Op de lange termijn zal dit leiderschapsgedrag leiden tot een positieve impact op hun organisatie en haar omgeving.

Pluym Career Consultants blijft investeren om haar klanten nog beter te bedienen door ´early adopters´ van duurzaamheid te blijven. We blijven meedenken met HR om de kwaliteiten voor het verbeteren van de 4 P´s, Person, People, Planet en Prosperity toe te passen.

Pluym Career Consultants ziet voor de HR afdeling een belangrijke rol weggelegd om beleid en HR-instrumenten te ontwikkelen waarin en waarmee zij duurzaamheid kunnen bewerkstelligen. Goed werkgeverschap geeft mensen de kans om creatief en innovatief te zijn binnen hun eigen vakgebied of functie om zo duurzaamheid vorm te geven. Duurzaamheid is actie!